Janneke Visser-Okhuijsen

Fractievoorzitter
Voorzitter commissie Samenleving

Mijn naam is Janneke Visser-Okhuijsen en ik ben 55 jaar. Ik ben getrouwd met Wilko en samen hebben we een zoon en een dochter. Beiden wonen in Amsterdam; mijn zoon werkt en mijn dochter studeert nog.
Een van mijn hobby’s is sporten, vooral spinning, cross fit en tennis vind ik leuk. Ook zie je me regelmatig wandelen met mijn hondje Cooper. Daarnaast ben ik gek op reizen en lekker eten. Op mijn 7e ben ik met mijn ouders in Bovenkarspel komen wonen. Na mijn Hbo-studie Economie en Rechten ben ik in Den Haag gaan wonen, omdat ik hier bij het Ministerie van Financiën en Binnenlandse Zaken ging werken. Ook heb ik nog een periode in het midden van het land gewoond, waar ik werkzaam was bij de Gemeente Amersfoort.
Twintig jaar geleden zijn we teruggekomen naar Bovenkarspel. Hier hebben Wilko en ik hebben samen een IT-bedrijf opgezet, waar ik actief bij betrokken ben.
Negen jaar geleden ben ik me gaan inzetten voor de lokale politiek. De partij Open en Duidelijk Stede Broec sprak mij direct aan. ODS is een lokale partij en de mensen betrokken bij ODS zijn echt een afspiegeling van de bewoners van Stede Broec. Elk lid is op een goede manier gedreven zonder persoonlijk belang. ODS streeft – zoals de naam niet verhult – openheid en duidelijkheid na. Dat vind ik belangrijk en is één van de redenen waarom ik mij inzet voor ODS. Inmiddels ben ik alweer 8 jaar raadslid voor ODS en de laatste 4 jaar ook fractievoorzitter. Dit doe ik met veel inzet en plezier en ik hoop dat de komende 4 jaar te kunnen voortzetten!

Copyright © 2019 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media