Evert Smit

Raadslid
Lid commissie Regionale, bestuurlijke en financiële zaken

Mijn naam is Evert Smit, geboren in 1989. Ik woon aan de Hark in Bovenkarspel en heb een relatie met Amber Broer.

Ik ben met veel plezier werkzaam als Werkvoorbereider Meet- & Regeltechniek bij Schouten Techniek BV in Zwaag, daarnaast zet ik me graag in voor de jeugd van Stede Broec. Zo ben ik coördinator en bestuurslid van Huttendorp Stede Broec en organiseer met regelmaat feestjes voor de jeugd onder de naam ‘’Tuf Trug’’ in het Vereenigingsgebouw van Bovenkarspel. Om mijn conditie op peil te houden tennis ik bij TC Het Grootslag.

Sinds 2013 ben ik betrokken bij ODS en sinds de verkiezingen van 2014 ben ik actief als raadslid. Daarnaast ben ik commissielid van de commissie RBFZ (Regionale Bestuurlijke en Financiële Zaken). ODS is voor mij de meest geschikte partij, omdat zij een open en eerlijke kijk op zaken heeft met een goede mix van mensen, zowel in leeftijd als karakter. Daarnaast heeft de partij bewezen een goede volksvertegenwoordiger en bestuurder te zijn in de tijden dat zij in de coalitie gezeten heeft.

Binnen de gemeenteraad probeer ik me in te zetten voor de jeugd, het merendeel van de gemeenteraad wordt immers vertegenwoordigd door ouderen. Daarbij probeer ik me in te zetten om het fantastische voorzieningenniveau dat onze gemeente heeft op zowel sportief als cultureel vlak te behouden -en indien mogelijk nog verder te verbeteren. Ik hoop me hier ook de volgende raadsperiode voor in te kunnen zetten.

Ik ben telefonisch bereikbaar op: 06-52195661

Copyright © 2021 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media