Jesper Kruis

Raadslid Lid commissie RBFZ

Mijn naam is Jesper Kruis.  Ik ben van 1990, dus 28. Ik kom uit Bovenkarspel en ik woon in de Sint Martinusstraat. Ik werk bij Beerepoot Installatietechniek waar ik als elektromonteur begonnen ben. Inmiddels heb ik na zes jaar avondschool de kans gekregen om door te groeien binnen dit bedrijf. Ik ben nu werkzaam als werkvoorbereider/tekenaar, wat ik met heel veel plezier doe.

Ik ben naast mijn normale werk ook actief als DJ. Dit doe ik al vele jaren op verschillende bruiloften, partijen en kermissen in de regio. Hiernaast organiseer ik meerdere evenementen voor jong en oud. Denk hierbij aan Tuf Trug en Tuf Tribute, maar ook ben ik betrokken bij de organisatie van de kermis in Bovenkarspel.

Mijn sport is volleybal. Ik speel met veel plezier bij Simokos.

Sinds 2013 ben ik betrokken bij ODS. Ik heb voor ODS twee jaar de commissie grondgebiedzaken gedaan. Binnen deze partij trekt mij aan dat er altijd geluisterd wordt naar elkaars mening en waar mogelijk ook echt iets mee gedaan wordt. De partij staat altijd open voor input vanuit de gemeenschap en ook ik probeer mijn oren altijd open te houden.

Jesper Kruis
info@dj-jesper.nl
www.dj-jesper.nl

06 23899073

Copyright © 2021 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media