Campagne 2010

Geplaatst op 1 februari 2010

campage open en duidelijk stedebroec 2010

J.L. zaterdag was de laatste dag van onze succesvolle campagne. Met andere partijen, die meedoen met de verkiezingen in Stede Broec, waren we present in het Streekhof. Vier zaterdagen lang waren er discussies, korte gesprekken, uitleg van onze kant waar we voor staan en vooral enthousiasme van veel ODS-ers, die de lokale politiek een warm hart toe dragen. In de huis aan huisbladen hebben inwoners kunnen lezen wat we bereikt hebben en wat onze uitgangspunten zijn voor de komende vier jaar. De website wordt verrassend veel bezocht. A.s. maandag wordt de campagne afgesloten met een politiek debat in R17. Lydia Groot, onze lijsttrekker, zal daar met anderen in discussie gaan. Twijfelaars die nog niet weten waar ze op willen stemmen, kunnen dan een laatste afweging maken.

campage ods 2010

Wat ons rest is de stem van de kiezer. We hopen dat de uitslag voor ODS goed zal zijn. We willen graag de komende vier jaar, net als de voorgaande vier jaar, onze verantwoordelijkheid nemen.

Onze campagne is nu echt gestart. Te beginnen bij het Streekhof. In de mist en de kou hadden veel mensen toch wel een minuutje of meer over om met ons te praten en te discussiƫren. ODS blijkt voor zeer velen geen onbekende meer te zijn in onze lokale politiek. Een aantal heeft in korte woorden op de flap-over aangeven wat ODS voor de komende jaren moet doen. Velen hebben de folder meegenomen, waarin we de resultaten van de afgelopen jaren benoemen. Hopelijk is dat een goede reden om op 3 maart een stem op ons uit te brengen. De komende zaterdagen zijn we op meer plekken in de gemeente paraat. We hebben er zin in als ODS-ers.

Copyright © 2024 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media
Geverifieerd door MonsterInsights