De verkiezingscampagne is begonnen

Geplaatst op 1 maart 2022

De laatste maanden heeft  ODS veel bedrijven verenigingen en instellingen bezocht met de vraag wat bedrijven van Stede Broec vinden en hoe ze zich gehoord voelen en daarbij wat ze graag in de toekomst zien van de gemeente. U kunt verslagjes daarvan vinden onder de knop: ODS gaat op bezoek. Kijk mee.

Afgelopen zaterdag 26 februari ging de campagne echt van start. ODS stond bij vijf supermarkten en sprak mensen aan met de vraag óf ze zouden gaan stemmen en of ODS hun partij mocht zijn. Het leverde veel geanimeerde gesprekken op: sommigen zeiden niet te gaan stemmen, vanwege wantrouwen in de politiek waar we probeerder ze in ieder geval zo ver te krijgen dat ze toch zouden gaan op 16 maart.

Gelukkig waren er ook veel gesprekken waarin we ons ODS-verhaal goed kwijt konden. Sommige inwoners waren allang van plan op ons te stemmen, anderen juist op een andere partij en daar was voor ons natuurlijk werk aan de winkel.

Het was over het algemeen weer een heel leuke en gezellige zaterdagochtend ondanks het belang van het onderwerp. De mensen waren uiteraad heel blij met de bloemzaadjes.

Hiernaast een foto met Dirk bij de Spar en een andere met Wisse en Caroline bij de Aldi

Copyright © 2024 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media
Geverifieerd door MonsterInsights