Helma Luckerhof

Secretaris ODS

Ik ben Helma Luckerhof geboren in 1960 te Amsterdam en sinds 1976 woonachtig in Stede Broec.
Samenwonend met Jan Ettes en moeder van vier kinderen.

Vanaf 1983 t/m 1997 heb ik een eigen balletschool gehad in Grootebroek. Balletschool Helma Luckerhof.
Sinds 2003 heb ik een eigen bedrijf In Cadans. Ik verzorg o.a. totaaltheaterproducties op basisscholen, maar ook dansprojecten voor het voortgezet onderwijs. Daarnaast verzorg ik bedrijfsuitjes, waarbij bewegingstheater centraal staat.

Ik  heb ik vele hobby’s waaronder: dansen, zingen, tennissen, lezen, theatervoorstellingen en klassieke concerten bezoeken.

Vanaf  dag één ben ik  betrokken geweest bij de oprichting van onze partij( lees beweging) Open en Duidelijk Stede Broec.
Ook ben ik jaren lid geweest van twee commissies. Te weten RABZ (Regionale Algemeen Bestuurlijke Zaken) en PZ ( Publiekszaken). Wat momenteel Burger en Bestuur heet. Tijdens deze periode heb ik veel ervaringen opgedaan en dus ook veel geleerd.

Door werkzaamheden ben ik gestopt met het commissiewerk en houd me nu op de achtergrond bezig met ODS. Ik ben nog steeds secretaris van onze partij.

Vele zaken die ODS belangrijk vindt, hebben wij tijdens deze afgelopen jaren kunnen waarmaken en daar mogen we best trots op zijn.
Maar klaar ben je nooit. Graag zou ik willen zien dat we onze koers verder kunnen gaan uitzetten en de mens neemt daarbij een belangrijke plaats in. Ook het cultureel aspect draag ik een warm hart toe en daarom ben ik heel trots dat Het Postkantoor als sociaal cultureel centrum een feit is!

Copyright © 2024 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media
Geverifieerd door MonsterInsights