Jan Dekker

Lid

 

Mijn naam is Jan Dekker. Ik ben sinds mijn geboortejaar 1985, met uitzondering van 1 jaar Aruba, woonachtig in Stede Broec. Mijn brood verdien ik met het docentschap en als podcast host van de podcast ‘Op Inspiratie’, waarin ik in gesprek ga met bekende Nederlanders en experts op het gebied van lifestyle & mindset.

Gedurende mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam heb ik een groot scala aan politieke artikelen gelezen en is mijn interesse dusdanig gewekt, dat ik mij hier verder in ben gaan verdiepen. Tijdens de filosofielessen die ik hiernaast volgde, gingen de debatten regelmatig over hoe een samenleving daadwerkelijk tot stand komt en hoe je deze het beste in stand kunt houden. Hierin zijn openheid en duidelijkheid enorm belangrijk en aangezien dit de kernwaarden van ODS zijn, heb ik mij aan deze partij verbonden.

Mijn mening is dat er door bureaucratie te veel regelgeving is en beslissingen over te veel schijven gaan. Laten we de ondernemers minder frustreren door regelgeving binnen onze gemeente en ze zo geen kansen te ontnemen, maar te gunnen. Stede Broec moet weer gaan bloeien met als speerpunten; uitbreiding van de woningbouw en horeca.

Door mijn hobby’s als voetbal en tennis heb ik vele sociale contacten opgebouwd en wil hierdoor graag de stem van de inwoner binnen het politieke debat naar voren laten komen, waarin ik als brug tussen bewoner en politiek kan fungeren.

Copyright © 2024 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media
Geverifieerd door MonsterInsights