Janneke Visser

Raadslid, fractievoorzitter Voorzitter commissie samenleving

Mijn naam is Janneke Visser-Okhuijsen. Ik ben getrouwd, heb een zoon en dochter en sinds februari 2021 een prachtige kleindochter. Sinds mijn 7e jaar woon ik in Bovenkarspel. Na mijn studie heb ik in Den Haag gewoond en bij de Ministeries van Financiën en Binnenlandse Zaken gewerkt. Vervolgens verhuisd naar Amerongen en in die tijd bij de Gemeente Amersfoort gewerkt.

In 1998 zijn we weer in Bovenkarspel komen wonen. Toen de kinderen nog klein waren, heb ik veel gedaan voor de basisschool en voor de handbalvereniging van mijn dochter.

In 2010 heb ik gekozen om mij aan te sluiten bij Open en Duidelijk Stede Broec, omdat die wóórden mij erg aanspreken en ODS deze ook daadwerkelijk dagelijks in de praktijk brengt. Uiteraard draag ik daar sinds die tijd zelf ook aan bij.

In 2014 ben ik gekozen tot fractievoorzitter van ODS. In die rol ben ik verantwoordelijk voor de doelgerichtheid van ODS zelf en daarnaast voor de contacten met de andere partijen. De laatste jaren heb ik veel tijd geïnvesteerd in en inspanning geleverd voor goede verhoudingen tussen de partijen onderling, terwijl elke partij toch voldoende ruimte moet hebben om zichzelf te profileren.

Ik denk dat we kunnen stellen dat er op dit moment constructief in de raad wordt samengewerkt en dat er veel vertrouwen is binnen de huidige gemeenteraad. Ik vind dat alle aandacht en inspanningen van de raad ten bate moeten zijn aan onze gemeente en alle inwoners.

Ik ben trots op de samenstelling van de huidige ODS-fractie. Het is een gemêleerd gezelschap van mannen, vrouwen, jong en oud. Dat was al zo tijdens de huidige periode, maar voor de komende periode is de diversiteit nog sterker verankerd in onze partij. Ik zie dit als een groot voordeel, net zoals de enorme motivatie van alle individuele leden om zich vol in te zetten ten behoeve van onze prachtige gemeente.

 

Copyright © 2024 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media
Geverifieerd door MonsterInsights