Lars Huisken

Lid

Van origine ben ik geen Streker…maar dat wel geworden nadat mijn ouders besloten om vanuit de Randstad naar Bovenkarspel te verhuizen medio 1998. Ik was destijds elf jaar oud en via school en de voetbalclub raakte ik snel bekend met de (directe) omgeving en cultuur van de Streek.

Na de RSG Enkhuizen heb ik een Hbo-opleiding afgerond en een mastergraad behaald aan de VU in Amsterdam in de commercieel economische richting (lees: marketing).  Nadat ik vijf jaar in onze fantastische hoofdstad gewoond had, besloot ik in 2013 om weer terug te verhuizen richting de Streek. Per 1 januari 2018 ben ik in Enkhuizen gaan werken bij een van de vele bedrijven die Seed Valley rijk is, Syngenta. Heerlijk op de fiets door de Streek naar mijn werk!

In mijn vrije tijd kunt u mij in de omgeving vinden op de racefiets, de voetbalvelden van KGB of in de sportschool bij Machteld Stins én in de betere horecagelegenheden om lekker te tafelen. Soms ben ik wat verder van huis en op reis, aan het snowboarden of bezoek ik een van de vele geweldige dancefestivals.

Altijd al was ik geïnteresseerd in de Nederlandse nationale en plaatselijke politiek en heb mij eind 2017 bij ODS aangesloten via Dirk Visser, één van de oprichters. Ik hoop ODS op vele fronten en facetten te kunnen helpen vanuit mijn commerciële achtergrond en ik wil mij graag inzetten om Stede Broec nog beter/mooier/leuker/diverser te maken dan het al is…voor iedereen.

Copyright © 2022 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media