Lars Huisken

commissielid

Van origine ben ik geen Streker… maar dat wel geworden nadat mijn ouders besloten om vanuit de Randstad naar Bovenkarspel te verhuizen medio 1998. Ik was destijds elf jaar oud en via school en de voetbalclub raakte ik snel bekend met de (directe) cultuur en omgeving van de Streek.

Na de RSG Enkhuizen heb ik een hbo-opleiding afgerond en een mastergraad behaald aan de VU in Amsterdam in de marketing.  Tijdens die periode heb ik vijf jaar in onze fantastische hoofdstad gewoond, maar besloot in 2013 om weer terug te verhuizen richting De Streek. Na een mooie periode bij een van de vele bedrijven die Seed Valley rijk is, Syngenta, ben ik in 2020 eigen ondernemer geworden en rijd ik door de Streek in de cabrio of op de racefiets richting ons kantoor in Hoorn.

In mijn vrije tijd kun je mij in de omgeving vinden op de tennisbaan bij ’t Grootslag, op de (race-)fiets, de voetbalvelden van KGB als toeschouwer, lopend met vriendin en hond Freddie én in de betere horecagelegenheden om lekker te tafelen. Soms ben ik wat verder van huis en op reis, aan het snowboarden of bezoek ik een van de vele geweldige dancefestivals om even stoom af te blazen en te genieten van het leven.

Altijd al was ik geïnteresseerd in de Nederlandse nationale en plaatselijke politiek en heb mij eind 2017 bij ODS aangesloten via Dirk Visser, één van de oprichters. Ik mag ODS helpen vanuit mijn commerciële achtergrond en hoop Stede Broec nog beter/mooier/leuker/diverser te maken dan het al is…
voor iedereen.

 

 

Copyright © 2024 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media
Geverifieerd door MonsterInsights