Stella Savenije

Kieslijst

Mijn naam is Stella Savenije. Ik ben 63 jaar, heb één zoon en één dochter, één schoondochter en één kleinkind. Ik woon sinds 1995 in Grootebroek. Oorspronkelijk kom ik uit Bussum, maar woon sinds 1974 in West-Friesland. Eerst in Zwaagdijk-Oost, daarna van 1977 tot 1995 in Venhuizen.
Ik werk fulltime als zorgmentor in de verslavingszorg.

Sinds de start van ODS ben ik een enthousiast lid van de fractie. Van 2006 tot  2010 heb ik mee mogen denken in de raadscommissie Publiekszaken. Op deze manier kon ik daadwerkelijk mijn steentje bijdragen aan plaatselijke politiek.
Door tijdgebrek ben ik weer een stapje terug gaan doen en laat de commissies aan iemand anders over.
Ik blijf natuurlijk een even enthousiast lid van ODS.

In de afgelopen jaren is er heel veel tot stand gekomen. Alle coalitie-afspraken zijn uitgevoerd, maar er blijven nog meer dan genoeg zaken over die verandering, aanscherping, invulling of vernieuwing behoeven. Dreigende fusieplannen van de provincie. Ik ga uit van voldoende bestuurskracht in Stede Broec om in samenwerking met buurgemeenten ons mannetje te staan. De afgelopen raadsperiode zat ODS in de oppositie en heeft zich toe ook ingespannen voor de inwoners. Er was genoeg werk voor een positieve maar kritische partij die gaat voor alle burgers.
Open en duidelijk staat en stond niet voor niets in de naam.

Copyright © 2024 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media
Geverifieerd door MonsterInsights