Thijs Visser

wethouder, eerste locoburgemeester

Mijn naam is Thijs Visser.

Ik ben geboren en getogen in Stede Broec en 28 jaar later woon ik hier nog steeds graag. Ik werk als informatiemanager voor gemeente Alkmaar en ben inmiddels al weer acht jaar raadslid voor Open en Duidelijk Stede Broec. In december ben ik tot lijsttrekker voor de komende verkiezingen gekozen en ik heb daar veel zin in.

In mijn acht jaar als raadslid heb ik het meeste plezier gehaald uit de geweldige energie van alle lokale initiatieven van inwoners, zoals de nieuwe organisatie voor muziekonderwijs, de accommodatie voor de turnvereniging en het nieuwe gebouw in het Nassaupark. Het is fantastisch om met die clubs samen oplossingen te vinden. Ik ben ook trots op de transformatie van de politieke cultuur in Stede Broec sinds ODS actief is. We hebben ons altijd hard gemaakt voor het betrekken inwoners bij besluitvorming en je ziet dat dat inmiddels is doorgedrongen tot in de vezels van de politieke en ambtelijke organisaties. Bovendien heeft ODS zich in de afgelopen jaren bewezen als een partij die goed kan besturen en die open staat voor nieuwe idee├źn. In de fractievergaderingen worden de jonge partijleden ook altijd gestimuleerd om actief mee te praten en te denken.

Toch kan er in Stede Broec nog veel beter! De komende vier jaar wil ik me inzetten voor een duurzaam en sociaal Stede Broec, waar iedereen mee kan doen. Dit raakt elk aspect van onze gemeente, van een sterk wijkteam en betaalbare woningen tot brede trottoirs die toegankelijk zijn voor iedereen. Daarnaast moet Stede Broec gezonder en groener, dus meer bomen, natuur en biodiversiteit. En natuurlijk blijft het cruciaal om de lokale democratie te blijven versterken. De menselijke maat moet altijd de boventoon blijven voeren.

Als laatste is het natuurlijk heel belangrijk dat er binnen ODS een goede sfeer is. We hebben een goede en gezellige club waar onderling altijd ruimte voor discussie is. Ik kijk daarom ook weer erg uit naar de volgende periode.

Ik ben telefonisch bereikbaar op 0652811396.

Copyright © 2024 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media
Geverifieerd door MonsterInsights