Thijs Visser

Raadslid
Lid commissie Samenleving

Mijn naam is Thijs Visser. Ik woon in Grootebroek aan de Zesstedenweg en ik werk momenteel als PhD-kandidaat aan de Universiteit van Amsterdam. Ik wil graag als geschiedkundige promoveren. In mijn vrije tijd houd ik verder enorm van schilderen, survivallen en muziek.

Ik heb me vijf jaar geleden bij de ODS aangesloten omdat ik me goed kan vinden in de nadruk die door de partij op cultuur wordt gelegd. Ik heb zelf jarenlang op de muziekschool gezeten en ik vind het fantastisch dat een kleine gemeente als Stede Broec dit soort activiteiten op zo’n hoog niveau kan aanbieden. Bovendien heeft ODS zich in de afgelopen jaren bewezen als een partij die goed kan besturen en die open staat voor nieuwe ideeën. In de fractievergaderingen worden de jonge partijleden ook altijd gestimuleerd om actief mee te praten en te denken.

Als raads- en commissielid heb ik me de afgelopen vier jaar met enorm veel plezier ingezet  voor ODS. In de commissies Samenleving en Grondgebiedzaken heb ik mij onder andere hard gemaakt voor het muziekonderwijs, de jeugdzorg en de verduurzaming van onze gemeente. Ik kijk er naar uit om hier de komende vier jaar mee verder te gaan.

Ik ben telefonisch bereikbaar op 0652811396.

Copyright © 2021 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media