ODS wint de verkiezingen; een derde stemde ODS!

Geplaatst op 22 maart 2018

ODS heeft met grote overmacht de verkiezingen gewonnen. 32,5% van de mensen die hun stem uitbrachten heeft op ODS gestemd. Dat is één op de drie kiezers! We zijn daar ongelooflijk trots op. In de nieuwe raad zal ODS zeven raadszetels gaan bezetten; dat zijn er twee meer dan in de afgelopen raadsperiode.
Waar het in die vorige raadsperiode zo was dat ODS wel de grootste was in aantal stemmen, kon je dat niet zien aan de zetelverdeling: ook het CDA had vijf zetels net als ODS.
We kunnen nu waar gaan maken wat we beloofd hebben, samen met de bewoners Stede Broec aantrekkelijk houden en beter maken voor onze burgers. Ook de zorg zal flink aangepakt worden en duurzaamheid blijft hoog op de prioriteitenlijst. Bovenal zal de Stede Broecse burger merken dat hij/zij er toe doet en dat ie serieus genomen wordt en daarom wordt meegenomen bij belangrijke en ingrijpende besluiten.

Zaterdagmiddag gaan de besprekingen beginnen. Eerst gaat de partij in beraad over de wensen voor een nieuw college, daarna gaat een delegatie de gesprekken aan met de andere partijen.

We houden u op de hoogte.

Copyright © 2024 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media
Geverifieerd door MonsterInsights