Thijs Visser lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen

Geplaatst op 24 december 2021

Thijs Visser is onze lijsttrekker bij de komende verkiezingen!

Thijs Visser (28 jaar) is door de leden van ODS gekozen om  de komende verkiezingen de lijst van ODS aan te voeren. Bij de vorige drie verkiezingen was Lydia Groot lijsttrekker. Zij heeft aangegeven dat het tijd is om het stokje door te geven aan de nieuwe generatie, maar blijft als nummer 2 volop actief voor ODS. Thijs Visser is blij met zijn benoeming als lijsttrekker.

Thijs: “ Ik ben vereerd dat de leden mij hebben gekozen en ik heb er enorm veel zin in. De afgelopen acht jaar heb ik me met veel plezier voor ODS in de gemeenteraad ingezet voor onze idealen en standpunten. Wij staan voor een sociale en duurzame gemeente met ook aandacht voor cultuur en het laten mee-doen van al onze inwoners en ondernemers. Daar ga ik me samen met onze hele partij weer enthousiast voor inzetten!’

Grootste partij

Fractievoorzitter Janneke Visser Okhuijsen is ook blij met de keuze op Thijs: “Als grootste partij staat ODS midden in onze samenleving en blijft ze meegaan met de tijd. Onze leden en kiezers zijn van alle leeftijden en ik vind het fantastisch dat Thijs zich beschikbaar heeft gesteld. Hij heeft ondanks zijn jonge leeftijd al ruime raadservaring en is een inspirerende en ambitieuze jonge man. Ik heb alle vertrouwen in hem! “

Nieuwe kandidaten

Op nummer 4 staat Wisse Dudink (23), op 5 Jeroen Essen (58) en op 6 Anne Ceulemans (63), alle drie nieuwe leden die zich bij ODS hebben aangesloten. Binnenkort zullen wij deze nieuwe ODS kandidaten uitgebreid aan u voorstellen.

Stapje terug

De ‘ouwe getrouwe’ leden van ODS, Jan Ettes( 70)  en DIrk Visser (70), doen een stapje terug op de kieslijst en staan op nummer 7 en 8.

Jan Ettes: “Dirk en ik maken graag plaats voor de nieuwe leden die zich de afgelopen tijd hebben aangemeld. Het is goed als een partij zich blijft vernieuwen. Wij blijven beschikbaar voor ODS en daarmee voor Stede Broec.”

Hetzelfde geldt voor Evert Smit en Jesper Kruis. Zij blijven lid van ODS en van de steunfractie, maar willen vanwege drukke werkzaamheden geen zitting meer in de gemeenteraad.

Ellen Dudink heeft afgezien van verdere deelname aan ODS omdat zij niet tevreden was met de vierde plek op de kieslijst. Zij gaat nu voor zichzelf beginnen.

Vol vertrouwen

Thijs Visser: “Met de komst van deze sterke nieuwe leden en de blijvende steun van de ouwe getrouwen gaat ODS vol vertrouwen de verkiezingen in.”

 

Copyright © 2024 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media
Geverifieerd door MonsterInsights