Garm Besseling

Lid

Eerst een korte beschrijving van mijzelf.
Ik ben Gerard (Garm) Besseling getrouwd met Judith en ik woon aan de Klamp 16 in Bovenkarspel. Mijn wieg stond op 29 september 1950 in Grootebroek.

In november 2017 hield ODS een discussieavond over de SED en een eventuele fusie van de SED-gemeenten. Ik was daar ook en ik vond het een goede en zinvolle bijeenkomst. Na die avond werd mij gevraagd om lijstduwer te worden van ODS. Lang heb ik niet nagedacht en ik zet mij dan ook graag in voor een partij die lokaal het beste bij mij past.

Open en Duidelijk Stede Broec, de naam zegt al genoeg!

De punten in het programma spreken mij aan. Temeer omdat het om de inwoners van Stedebroec gaat en ODS altijd op zoek is naar mogelijkheden ter verbetering van het leefklimaat in onze gemeente.

Sociaal sterk met goede kandidaten die dit aankunnen. Kijken naar alle doelgroepen die wat meer aandacht nodig hebben en onder de aandacht brengen en politiek bespreekbaar maken met resultaat als uiteindelijk doel.

Ik wil mij voornamelijk inzetten op het economische vlak het onderwerp dat het dichtste bij mij ligt. Jarenlang bestuur ik mee, vroeger in de middenstandsvereniging en later 16 jaar als voorzitter van het Streekhof waar ik nu nog centrummanager van ben. Ook ben ik betrokken bij de vereniging van eigenaren Streekhof waar ik voorzitter ben van fase 2. Met de ontwikkeling van fase4 zijn wij dan ook zeer betrokken.

Ik ambieer niet om de politiek in te gaan en zelf raadslid te worden, maar als lijstduwer en meedenker wil ik ODS helpen om verder te komen en te ondersteunen waar nodig. Daarom stem 21 maart op ODS lijst 1

 

 

 

Copyright © 2022 Open en Duidelijk Stedebroec. Alle rechten voorbehouden.
Webdesign door Twenty First Media